ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου πρότεινε ο Πολάκης – «Ο Κασσελάκης σαφώς και μπορεί να είναι υποψήφιος»

By
1 Min Read

Ο Παύλος Πολάκης πρότεινε τη διεξαγωγή εκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Αναφέρθηκε επίσης στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας ότι μπορεί να είναι υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Ωστόσο, σημείωσε ότι υπάρχουν φήμες πως ο προηγούμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται να δημιουργήσει νέο κόμμα.

«Πρέπει να επουλωθούν οι πληγές μας. Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης. Ακούγονται όμως σενάρια ότι περιμένει τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων για να ιδρύσει άλλο κόμμα. Όλοι πρέπει να δεσμευτούν για την ενότητα. Νομίζω πως οι εκλογές πρέπει να γίνουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, δεν γίνεται να καθυστερήσουν άλλο», τόνισε.

The post ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου πρότεινε ο Πολάκης – «Ο Κασσελάκης σαφώς και μπορεί να είναι υποψήφιος» appeared first on Newpost.gr.

Share This Article