15.7 C
Athens
19 October - 2024

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι – Οι ημερομηνίες

Must read

Καλά νέα για τους συνταξιούχους καθώς κάποιοι θα πληρωθούν νωρίτερα τις συντάξεις Νοεμβρίου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αργία της 28ης Οκτωβρίου, η οποία θα φέρει πιο « μπροστά » κάποιες πληρωμές συντάξεων.

Όπως ορίζει ο Νόμος, καταβολή των μηνιαίων κυρίων συντάξεων του ΕΦΚΑ ορίζεται για τους μισθωτούς η προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα. Για τους μη μισθωτούς, οι συντάξεις Νοεμβρίου καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα.

Άρα, λόγω της αργίας, η πληρωμή των συντάξεων Νοεμβρίου 2024 πρέπει να ξεκινήσει την Παρασκευή στις 25 Οκτωβρίου 2024 , αντί για Δευτέρα 28 Οκτωβρίου. Ο ΕΦΚΑ θα πληρώσει τις συντάξεις Νοεμβρίου στις 25 Οκτωβρίου, για τους μη μισθωτούς και στις 30 Οκτωβρίου για τους μισθωτούς.

Οι ώρες:

  • Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 202 4 θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις από τα τέως ταμεία Μη Μισθωτών ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, οι κύριες συντάξεις που απονεμήθηκαν από τη σύσταση του ΕΦΚΑ και μετά, με τον ν.4387/2016, μέσω του ΟΠΣ-ΕΦΚΑ ( συνταξιούχοι Μισθωτοί & Μη Μισθωτοί από 1.1.2017 και έπειτα) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (Μη Μισθωτών και Μισθωτών).

Τα ποσά θα πιστέψουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων μία μέρα πριν, το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου 2024.

  1. Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου θα καταβληθούν οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Και εδώ τα ποσά που πιστεύονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από το απόγευμα της Τρίτης 29 Οκτωβρίου 2024

- Advertisement -spot_img

More articles

Latest article